HOVEDSPONSOR

 

ANDRE SPONSORER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konferansierer

 

Gilles Cafe

 

tordag 5. februar

Jostein Pedersen

Jostein Pedersen fra Sandnessjøen er journalist og programleder. Siden 1980-tallet har han vært en av landets mest profilerte kulturjournalister med stor forkjærlighet til alt fra Bach til Melodi Grand Prix via svartmetall og janitsjar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

fredag 6. februar

Christine Trones

Christine Trones er advokat med praksis i Mo i Rana, men er også tilknyttet NAV Hemnes.

Hun er kommunepolitiker og representerer Høyre i Hemnes Kommune, og er nå inne i sin 5. periode i kommunestyret. Hun er brennende engasjert i barn og unges oppvekstkår, og har vært sentral i utviklingen av Hemnes som kulturkommune. I tillegg til å ta konferansieroppdrag er hun også mye brukt som toastmaster i private arrangementer som årsfester, brylluper og åremålsdager.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lørdag 7. februar

kl 14.00 -17.00: Åshild og Johanna Martinsen Brygfjeld

Åshild (23) og Johanna (20) Martinsen Brygfjeld er søstre. De har vokst opp sammen, lekt sammen, kranglet sammen, spilt sammen og genenrelt brukt mye tid sammen. De er med i farens band, Arvid Martinsen Band, der de bruker tid på å holde faren i sjakk. De er særdeles fornøyde med å få entre scenen som konferansierer under Sjøgata Live.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kl 20.00 - 01.00:   Lise Hagfors

Mosjøens "Alett-Jo" og stand-up-komiker. Lise er en engasjert dame - der noe skjer, finner du også Lise. Hun er en ivrig pådriver og initiativtaker i det lokale teatermiljøet. Hun er beskrevet som en fantastisk historieforteller, som byr på seg selv. Hun elsker Sjøgata Live, på grunn av dets sammensetning av musikere i mange sjangrer, og nivå av profesjonalitet.

 

 

 

 

 


 

Garasjepuben

 

fredag 6. februar

Espen Løkholm 

Espen er 44 år og daglig leder for Generator AS. Han elsker musikk og har vært med på mange musikkarrangement av forskjellig art. Han er en dreven speaker og konfransier som synes at all musikk er best LIVE og gleder seg til Sjøgata Live.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lørdag 7. februar

Roy Lasse Leknes

Roy Lasse kommer fra Drevja og jobber til daglig som salgssjef i Helgelendingen. Han er meget kulturinteressert og hans latter høres ofte på ulike arrangementer. Noen kjenner han kanskje fra revyscenen til Ner-Drevjo Revylag, som arrangør av julekonsertene med Oslo Gospel Choir, eller rett og slett fra lokalavisa. Roy Lasse har gjennom sitt arbeid i Helgeland Arbeiderblad, nå Helgelendingen, vært en stor bidragsyter til profileringen av Sjøgata Live. Sjøgata Live er en unik festival med meget stort potensiale, og en sterk bidragsyter for utvikling av musikkmiljøet på hele Helgeland, og han gleder seg stort til å få være konferansier på årets festival!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kulturverkstedet

 

fredag 6. februar

kl 14.00 - 17.00: kulturskolene selv 

kl 18.00 - 24.00: Ellen Schjølberg

Ellen har bodd på Trofors i Grane siden 1986 sammen med familien. Hun har hatt tilknytning på Helgeland siden 1977 da hun flyttet til Mosjøen og avsluttet

videregående skole. Hun jobber i Grane Næringsutvikling med nærings- og

lokalsamfunnsutvikling. Det nærmeste jeg kommer en opptreden er festmesterrollen på det årlige

Villkvinneseminaret. Hun går selv på mange konserter og er imponert over

alle de flotte musikerne som finnes på hele Helgeland, ikke minst alle de

unge lovende.

"Sjøgata Live er en idé etter min smak og jeg gleder meg til å delta!"

 

 

 

 

 

lørdag 7. februar

kl 14.00-18.00:  Ewa Rosting Enge

Ewa er opptatt av musikk, revy, teater, kor og har i en årrekke vært aktiv amatør innen dette. Hun har jobbet i musikk bransjen i Oslo på 70-/ og 80-tallet samt hatt lederverv innen Norges Korforbund de senere år. Da hun forlot Oslo og musikkbransjen ble det 22 år i mediebedriften Helgeland Arbeiderblad, med salg, markedsføring og ledelse som fagfelt. I dag jobber hun som innkjøpsleder i Vefsn kommue. Hun er stolt og imponert over kulturlivet i Mosjøen og tar av seg hatten for alle de dyktigetalentene og ildsjelene som bidrar til flotte forestillinger og konserter som kan oppleves i denne byen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kl 19.00-24.00:  Mildrid Søbstad

Mildrid er 55 år, gift og har to voksne barn.

Hun er utdannet sykepleier og arbeider nå som omsorgsleder i Vefsn Kommune. Hun er samfunnsengasjert og har 20 år som aktiv politiker bak seg. Hun har vært varaordfører i Vefsn kommune i vel seks år, fra 2007-2014.

Hun mener at det er viktig å legge til rette for et rikt kulturliv i Vefsn. Hun er også opptatt av gode vilkår for frivilligheten.

 

 

 

 

 

 

 


 

INN Kaffebar

 

fredag 6. og lørdag 7. februar

 Rune Andersen 

 


 

 

Fru Haugans Hotel

 

fredag 6. og lørdag 7. februar

Jostein Pedersen  - begge dager

Sjøgata Live musikkfestival musikk festival kultur konserter rock pop jazz klassisk band korps kor sang barn ungdom vinter aktiviteter Mosjøen Vefsn Mo i Rana Sandnessjøen Brønnøysund Helgeland
web: info helgeland | design: helgeland sparebank - marked